Navigation

Alcoa: mogelijke trading kans

De aandelen van metaalbedrijven stijgen omdat Chinese leiders steun hebben toegezegd voor stimuleringsmaatregelen. Hoewel economische stimuleringsmaatregelen in China de vraag naar metalen en materialen kunnen vergroten zal het vooral leiden tot een afname in de huidige zichbare verslechtering in China.

Eerder vandaag hebben we al gewezen op Aperam (APAM). In de VS staat Alcoa (AA) ook in de belangstelling. Gezien het koerspatroon van Alcoa zou dit wel eens mogelijke handelskans kunnen zijn in het high-risk segment. Hoewel we het aandeel als neutraal beoordelen zien we toch een trading mogelijkheid.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.