Navigation

Herhaling: Strategy: is het tijd om bij aandelen de boel om te gooien

Herhaling: Strategy: is het tijd om bij aandelen de boel om te gooien
pro

[Dit bericht is op maandag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

De markten zijn de laatste tijd onstuimig geweest, met dalende technologiewaarden. In dit artikel geven we kort weer wat onze strategie op dit moment is.

De korte termijn en meer

Als eerste willen we melden dat de lange termijntrend voor ons niet in gevaar is. Er zijn forse dalingen bij technologiewaarden, maar deze moet je ook afzetten tegen de grote stijgingen die we hebben gezien.

De markten bereiden zich voor op het aankomende kwartaalresultatenseizoen. Een grote speler zoals NVIDIA zal pas in augustus zijn cijfers vrijgeven, maar voor die tijd komen onder andere Microsoft en Alphabet met hun resultaten. Deze cijfers geven ook inzicht in de prestaties van NVIDIA en worden gekoppeld aan de algemene chipsector.

Onze strategie is eigenlijk ongewijzigd, wat inhoudt dat we ervan uitgaan dat de markten verder stijgen. Wel stappen we niet willekeurig in technologie. Eerder hebben we zelfs onze wegingen in technologie wat verlaagd om minder risico te lopen zoals gemeld. Door de enorme koersstijgingen hebben we met stops in de winst eigenlijk free rides gecreëerd.

Rotatie: hoofdfondsen en locals

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.