Navigation

Accsys: CFO Steven Salo van vertrekt na een jaar - onbetrouwbaar flut bedrijf

CFO Steven Salo van Accsys $AXS stapt na een jaar alweer op, zo maakte de houtveredelaar met een notering in Amsterdam donderdagochtend bekend. Salo startte op 1 april 2023 als financieel directeur.

Zoals we al eerder hebben verteld, blijven we weg van dit aandeel. Het doet zich voor als technologiebedrijf, maar is uiteindelijk niets anders dan een fabrikant van alternatief hout. De financiën zijn slecht en de vooruitzichten die het bedrijf schetst zijn veel te positief. Het is dus onbetrouwbaar.

Accsys heeft inmiddels de opvolgingsprocedure in gang gezet en tot een opvolger is gevonden, neemt Hans Pauli de taken van CFO waar. Pauli is bij Accsys director of corporate development en was tussen 2010 en 2012 ook al CFO van Accsys.

Eind vorig jaar werd al bekend dat voorzitter Stephen Odell geen herbenoeming wilde. Hij werd inmiddels opgevolgd door Trudy Schoolenberg.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.