Navigation

Accsys: voorlopige cijfers gewoon slecht - al langer grote twijfels - wegblijven

Accsys $AXS heeft in het afgelopen boekjaar een daling in omzet en winst gezien. Ook andere parameters in de voorlopige gepresteerde cijfers zijn gewoonweg slecht en vaag. Al langer hebben we erop gewezen dat dit bedrijf zich voordoet als een of ander spiffy technologiebedrijf. Dat is het niet.

Dit terwijl op boekhoudkundig niveau er weinig van klopt ons inziens, de groei die wordt beloofd niet wordt nagekomen en de strategie voor de toekomst onduidelijk is. We houden het kort maar blijven bij de eerder visie dat er geen enkele reden is om in dit aandeel te investeren.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.