Navigation

Adidas: beschuldigt van omkoping China - media - schaduw verwachtingen

Adidas: beschuldigt van omkoping China - media - schaduw verwachtingen
pro

Adidas $ADS is een onderzoek gestart naar beschuldigingen van grootschalige omkoping in China na een klacht van een klokkenluider. Adidas bevestigt dat het de zaak serieus neemt en geen verdere informatie kan verstrekken totdat het onderzoek is voltooid.

In een anonieme brief worden beschuldigen geuit tegen senior personeel. Het zou gaan om omkoping en het verduisteren van miljoenen euro's. Dit heeft geleid tot een grondig onderzoek.

Verschillende Chinese medewerkers zouden steekpenningen van externe dienstverleners hebben ontvangen, waaronder contante betalingen en fysieke items zoals onroerend goed. Financiële Impact

Gevolgen voor aandeelhouders

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.