Navigation

Adidas: verhoogt outlook - adertjes onder het gras - het aandeel

Adidas $ADS heeft zijn winstverwachting voor het hele jaar verhoogd na robuuste prestaties in het tweede kwartaal. De Duitse sportkledingfabrikant verwacht nu dat het bedrijfsresultaat in 2024 ongeveer €1 miljard zal bedragen, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de eerder verwachte €700 miljoen.

Deze optimistische herziening komt nadat de winst van het bedrijf in het tweede kwartaal de verwachtingen overtrof. Adidas beleeft een gunstige periode, wat wordt weerspiegeld in de aangepaste financiële vooruitzichten.

Het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.