Navigation

Adidas: cijfers sterk en outlook optimistisch - toch niks met het aandeel doen

Adidas: cijfers sterk en outlook optimistisch - toch niks met het aandeel doen
pro

Adidas $ADS heeft zijn financiële resultaten voor het tweede kwartaal van het jaar bekendgemaakt, waarbij de cijfers beter waren dan verwacht. Het nettoresultaat kwam uit op 211 miljoen euro, terwijl de markt slechts 187,1 miljoen euro had voorspeld. De omzet bedroeg 5,82 miljard euro, net iets onder de verwachte 5,88 miljard euro.

Het bedrijf meldde dat de verbeterde merkdynamiek bij de consument sneller plaatsvond dan verwacht.

Financiële vooruitzichten (Guidance)

Adidas heeft zijn verwachtingen voor het hele jaar naar boven bijgesteld. Het bedrijf verwacht nu een hogere omzetgroei dan eerder voorspeld, dankzij de versneld verbeterde merkdynamiek. De vrije kasstroom wordt positief beïnvloed door deze sterke prestaties en wordt nu geschat op een aanzienlijk hoger niveau dan aanvankelijk werd voorzien.

Visie op het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.