Navigation

Adobe: sterk hoger na slot New York - cijfers en outlook - visie ontwikkelingen en aandeel

Adobe: sterk hoger na slot New York - cijfers en outlook - visie ontwikkelingen en aandeel
pro

Adobe $ADBE heeft haar financiële resultaten voor het tweede kwartaal van het fiscale jaar 2024 gepresenteerd. De resultaten tonen een aanzienlijke omzetgroei en een sterke vrije kasstroom. Het aandeel is nabeurs sterk gestegen. Adobe verhoogt haar vooruitzichten voor het fiscale jaar 2024 en blijft eigen aandelen inkopen, wat kan wijzen op vertrouwen in de eigen prestaties.

Voor het lopende kwartaal rekent Adobe op een omzet van 5,3 tot 5,4 miljard dollar. De winst per aandeel wordt geraamd op 3,45 tot 3,50 dollar per aandeel. De aangepaste winst wordt geschat op 4,50 tot 4,55 dollar per aandeel.

Voor het hele jaar ziet het Adobe op een omzet van 21,4 tot 21,5 miljard dollar. De winst wordt ingeschat op 11,80 tot 12,00 dollar per aandeel, terwijl de aangepaste winst wordt voorzien op 18,00 tot 18,20 dollar per aandeel

Onze visie op het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.