Navigation

Adidas: sterk hoger - heeft beleggers gerustgesteld - traders

Adidas: sterk hoger - heeft beleggers gerustgesteld - traders

Adidas $ADS staat 7% hoger. In de markt merken traders op dat na een gesprek met het bedrijf en analisten voorafgaand aan de publicatie van de jaarcijfers van de Duitse sportkledingfabrikant in maart, de eerder geschetste situatie werd herhaald. De huidige rally zou vooral worden veroorzaakt door het afsluiten van shorts.

Er zou zelfs tussen de regels door zijn aangegeven dat het kan meevallen. In die context zou de kans op een waarschuwing lager lijken dan wat eerder is waangenomen bij concurrenten.

We hebben hier geen bevestiging van van Adidas zelf die geen commentaar wil geven. De rally van het aandeel gaan we ook niet op inspelen. Wel willen we zeggen dat qua prijs gedreven actie het patroon van het aandeel beter is geworden.

Maar de vraag is of dat genoeg is om alweer het groene licht te geven. Ook al zouden de cijfers iets beter zijn dan verwacht, de vraag blijft wanneer het bedrijf eindelijk zijn voorraden op orde heeft. Ook wijzen de huidige trends nog steeds op prijsdruk.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.