Navigation

Adyen: gevraagd - hoger koersdoel Goldman Sachs - bezit zelf 5,47% - opmerkelijk

Adyen: gevraagd - hoger koersdoel Goldman Sachs - bezit zelf 5,47% - opmerkelijk

Het aandeel Adyen $ADYEN is vandaag populair op het Damrak. Goldman Sachs heeft het koersdoel voor Adyen verhoogd van 1.425 naar 1.600 euro, waarbij de verwachtingen voor de omzet in het vierde kwartaal zijn verhoogd.

Het hogere koersdoel en het positieve rapport zijn opmerkelijk, omdat het belang van het bankbedrijf in Adyen in december ook is toegenomen. Goldman Sachs meldde een kapitaalbelang en stemrecht van 5,47 procent in december. Eerder had het in november een kapitaalbelang en stemrecht gemeld van 5,31 procent.

Zonder sceptisch te willen zijn, lijkt het erop dat Goldman Sachs nu een aanzienlijk aantal aandelen Adyen op de plank heeft liggen. Een stijging in het aandeel zou hen dus goed uitkomen.

Terug naar vandaag. De broker herhaalt het koopadvies voor het aandeel. Goldman Sachs verwacht een hogere marge in de tweede jaarhelft. Hoewel de waardering als aan de hoge kant wordt beschouwd door Goldman Sachs, wordt het bedrijf geprezen voor zijn unieke en aantrekkelijke profiel met hoge groei en hoge marges.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.