Navigation

Adyen & Nayax: wereldwijde betaaloplossing in EV-laadsector

Adyen $ADYEN gaat het betaalplatform en netwerk van het Israëlische Nayax voor het opladen van elektrische auto's integreren in zijn wereldwijde betaalplatform.

Door deze samenwerking kan Nayax, dat genoteerd is aan de Nasdaq, uitbreiden naar Latijns-Amerika en Azië en tegelijkertijd zijn operationele kosten verlagen.

Samen werken ze aan de creatie van een mondiale omni-channel betaaldienst speciaal voor exploitanten van oplaadpunten voor elektrische auto's, wat volgens hen de eerste in zijn soort zal zijn en binnenkort gelanceerd wordt.

Het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.