Navigation

Adyen: omzet Stripe nu al hoger dan van Nederlands bedrijf - visie op aandeel

In hun jaarlijkse brief aan de community, daterend 13 maart, waarin ze de jaarcijfers toelichten, benadrukken Patrick en John Collison, de oprichters van Stripe, de filosofie van de wijlen beursgoeroe Charlie Munger. Munger's advies was eenvoudig: neem een simpel idee en neem het uiterst serieus.

Adyen en Stripe: concurrentie neemt toe

Stripe richt zich momenteel voornamelijk op kleinere en middelgrote bedrijven, maar is bezig met de overgang naar het speelveld waar Adyen sterk in is: grote bedrijven. Dit betekent concurrentie voor Adyen. (Zie ook eerdere berichten.)

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.