Navigation

Adyen: uitbreiding Paypal - introductie Fastlane in VS - eerlijk gewaardeerd

Adyen $ADYEN en zijn Amerikaanse sectorgenoot PayPal $PYPL [doen we momenteel niks mee] hebben aangekondigd hun strategische samenwerking uit te breiden met de introductie van Fastlane in de Verenigde Staten.

Hoewel dit goed nieuws is voor Adyen vinden we het aandeel eerlijk gewaardeerd. De samenwerking biedt zeker potentieel voor groei, maar het is essentieel om kritisch te blijven kijken naar hoe deze strategische stap in de praktijk uitpakt en hoe de concurrentie reageert.

Naast Amazon en Shopify ondervindt PayPal ook concurrentie van Apple en bijvoorbeeld Google Pay, die allen een aanzienlijke rol spelen in de digitale handel.

Meer over Fastlane

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.