Navigation

Aedifica: vierde kwartaal 10 projecten voltooid - richting oogsten - visie

Aedifica: vierde kwartaal 10 projecten voltooid - richting oogsten - visie

Aedifica $AED heeft in het vierde kwartaal 10 projecten voltooid, met een totale waarde van ongeveer 97 miljoen euro. In heel 2023 werden in totaal 36 projecten afgerond, met een waarde van bijna 310 miljoen euro. Aedifica verwacht in de komende weken en maanden nog meer projecten te voltooien.

Het bedrijf voorziet een verdere afname van het investeringsprogramma tot circa 120 miljoen euro tegen het einde van 2024, zonder extra investeringen.

Visie op het aandeel

De voltooiing van deze 10 projecten wijst erop dat er een versnelling heeft plaatsgevonden in vergelijking met eerder in het jaar. Dit wordt gezien als positief, evenals het feit dat er een verdere afname komt in het investeringsprogramma, zodat er geoogst kan worden.

Dat gezegd hebbende, zijn we nog niet helemaal overtuigd om met het aandeel in zee te gaan. Met beperkende handelsvolumes en een nog altijd twijfelachtige prijs actie van het aandeel vinden we het nog niet overtuigend genoeg. Daarnaast vragen we ons af wat een juiste waardering voor het aandeel zou moeten zijn.

Al met al vinden we de afronding van 10 projecten die betrekking hebben op verschillende landen positief, maar er is nog een aarzeling om actie te ondernemen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.