Navigation

Europa: verschillen in prijs actie - AEX - DAX - Euro Stoxx 50 - eerste support - charts

Als je kijkt naar de prijs actie van enkele Europese indices, is het nog steeds op een aantal indices wachten op een echte doorbraak. De Duitsers doen het wel goed en de Fransen volgen dit patroon ondanks een andere samenstelling van de CAC.

AEX

Op basis van prijs actie ligt de AEX $AEX er zeker beter voor. Echter, terugkijkend naar 2022 is er nog steeds sprake van een bepaalde range. De eerste steun ligt relatief ver weg, namelijk rond de 740.

DAX

De DAX $DAX doet het beter dan andere indices. De oude zone uit 2021 is nu mogelijk een steun geworden. Dit zou inhouden dat er bij een eventuele verkoopronde een eerste steun rond de 16000 zou zijn.

Euro Stoxx 50

Op de Euro Stoxx 50 is een mooie stijgende trend zichtbaar. Maar we zitten nu weer in dezelfde zone als die ook al zichtbaar was in 2022. Nu moet het echt blijken dat er voldoende kracht is om door te breken. Sinds 2007 is deze index constant opnieuw samengesteld. Wat dat betreft is de vergelijking met 2007 wat moeilijker te maken. Op prijs actie zien we een eerste steun rond de 4000.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.