Navigation

AEX: participeert in rally - kans op 780 tot 790 - sce trends

De AEX $AEX neemt ook deel aan de huidige rally. Op basis van prijs gedreven actie zou het best wel eens mogelijk kunnen zijn dat de 780 tot 790 op de borden komt.

Ondanks deze mooie beweging is dit nog niet direct een signaal dat er een langere uptrend gaande is. Dit kan, maar dat zal waarschijnlijk vooral afhangen van de marktrente. We hebben wel eens de vergelijking gemaakt met 1994. Als de huidige markt een afspiegeling is van deze periode, dan is de huidige opwaartse beweging wel een voorbereiding voor een lange uptrend.

Hoe dan ook, terwijl het op de korte termijn zeker niet duidelijk is of we al weer in een langere uptrend zitten, blijven we er wel bij dat zodra de markt meer vertrouwen heeft in de rente en geldstromen toenemen dit een nieuwe bullmarkt zal veroorzaken. Met andere woorden: of de bull markt wel of niet als is begonnen, of toch wordt uitgesteld, deze komt steeds dichterbij.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.