Navigation

AEX: nieuwe top sinds eind 2021 - prijs actie - 840 op de index

AEX: nieuwe top sinds eind 2021 - prijs actie - 840 op de index

De AEX $AEX bereikt vandaag een nieuwe top sinds 2022. Onder aanvoering van ASML $ASML tracht de index naar boven uit te breken. Op zich is dat op prijs gedreven niveau eigenlijk nog niet het geval.

Echter, met een dalende rente in het vooruitzicht en de kans dat er breder wordt geïnvesteerd in andere sectoren op de beurs, sluiten wij het niet uit dat er toch een poging wordt gedaan om door te stoten naar boven.

Het eerste niveau waar we dan naartoe gaan is 840. Dan zal moeten blijken of er daadwerkelijk een langdurige bullish marktbeweging plaatsvindt, zoals ook zichtbaar was in de jaren negentig.

In ieder geval, rekening houdend met de huidige bekende informatie, met geopolitiek en China als grootste risico's om de "spell" te doorbreken, geeft de trend aan dat de AEX opwaarts gaat.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.