Navigation

Ageas: neemt OneStone in Portugal over - slimme zet - het aandeel

Ageas: neemt OneStone in Portugal over - slimme zet - het aandeel
pro

Grupo Ageas, onderdeel van Ageas $AGS in Portugal, heeft een akkoord bereikt om OneStone over te nemen. OneStone is de eigenaar van een netwerk van klinieken voor fysieke geneeskunde en revalidatie, opererend onder de naam 'One Clinics'.

Deze overname is een strategische zet die perfect past binnen het strategische plan Impact24 van Ageas. Impact24 richt zich op het ontdekken van nieuwe groeimogelijkheden binnen de gezondheidszorg en aanverwante diensten.

Door OneStone over te nemen, kan Ageas Portugal een meer geïntegreerd ecosysteem voor de gezondheidszorg ontwikkelen, wat aanzienlijke voordelen biedt voor de klant en de marktpositie van Ageas versterkt.

De overname stelt de Portugese dochteronderneming van Ageas, Médis, in staat om een breder scala aan diensten aan te bieden binnen een geïntegreerd ecosysteem. Dit betekent dat klanten toegang krijgen tot een samenhangend pakket van gezondheidsdiensten, variërend van preventieve zorg tot revalidatie. Deze synergie zorgt voor een betere coördinatie van zorg en verhoogt de efficiëntie, wat uiteindelijk leidt tot een hogere klanttevredenheid en betere zorgresultaten.

Het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.