Navigation

Agenda: selectie van een aantal events - voor dinsdag

Let op: Belangrijke cijfers die na 18.00 uur worden bekendgemaakt en die wij belangrijk vinden, worden meegenomen in de feed de dag erna. Alle gegevens zijn onder voorbehoud.

Op de macro-agenda voor dinsdag staan de investeringen in Nederland en de leading indicators in de Verenigde Staten.

Bij bedrijfsnieuws zal Acomo met de cijfers komen. Tevens komen Worldline, Fresenius, Air Liquide, Renault, Antofagasta, Barclays en onder meer Carrefour in Europa met de resultaten.

In Amerika is het ondermeer de beurt aan Home Depot, Walmart, Beyond Meat, Fluor, Teladoc, Public Storage, SolarEdge, Enovix, Palo Alto Networks en International Flavors and Fragrances.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.