Navigation

Ahold: cijfers prima - maar niet goed genoeg - visie op het aandeel

Ahold: cijfers prima - maar niet goed genoeg - visie op het aandeel
pro

Ahold Delhaize [Delhaize] $AD heeft gemengde financiële resultaten gerapporteerd voor de eerste helft van 2024 en heeft zijn outlook gehandhaafd. De nettowinst voor aandeelhouders daalde licht tot 1,01 miljard euro, vergeleken met 1,03 miljard euro in dezelfde periode vorig jaar.

De winst per aandeel steeg echter van 1,06 euro naar 1,08 euro. De netto-omzet groeide tot 44,08 miljard euro, een stijging ten opzichte van 43,73 miljard euro een jaar eerder.

De operationele winst in het tweede kwartaal steeg met 9,1% tot 790 miljoen euro, terwijl de onderliggende operationele marge toenam tot 4,2%. De vrije kasstroom daalde echter aanzienlijk met 56,3% tot 378 miljoen euro.

Visie op het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.