Navigation

Vliegtuigbouwers lager - Pratt & Whitney - AIR

Het aandeel Airbus (AIR) levert meer dan 3% in op het nieuws dat Pratt & Whitney kampt met een probleem van poederverontreinigingen die de turbine schijven van Airbus A320neo straalmotoren beïnvloeden.

Hierdoor moeten de motoren geïnspecteerd worden. Ook Boeing (koop) staat lager.

Opvallend is dat de koers van Airbus weer afketst op een lange weerstand. Dit nieuws komt dus naar buiten op het moment dat een langeren weerstand werd getest. Wij hebben Airbus op de watchlist staan en zoeken een moment om naar up te gaan. Als het aandeel verder daalt op het Pratt & Whitney nieuws, denken wij dat dit misschien een hele mooie instapkans geeft.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.