Navigation

Airbnb: samenwerking met ChargePoint voor opladers

Airbnb $ABNB en ChargePoint $CHPT hebben aangekondigd dat ze een nieuwe samenwerking aangaan om het voor 🇺🇸 Airbnb-verhuurders makkelijker te maken om EV-oplaadpunten te installeren bij hun accommodaties en de toegang tot EV-oplaadpunten in de VS uit te breiden.

Hoewel we liever een andere partner hadden gezien, is dit toch een slimme zet van Airbnb. Ondanks een negatieve reactie op de laatste cijfers, blijven we optimistisch en op een up zitten. Als potentieel monopolie met de Olympische Spelen in Parijs in het vooruitzicht, zou het bedrijf het tweede half jaar kunnen verrassen. (Zie ook eerdere berichten)

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.