Navigation

Airbnb: Barcelona gaat appartementverhuur toerisme in 2028 verbieden - het aandeel

Airbnb: Barcelona gaat appartementverhuur toerisme in 2028 verbieden - het aandeel
pro

Barcelona heeft besloten om Airbnb $ABNB en andere appartementverhuur voor toerisme tegen 2028 te verbieden. Dit besluit is genomen om de stijgende huisvestingskosten voor bewoners te beteugelen en de druk op de woningmarkt te verminderen.

Hoewel dit verbod nog ver weg is en er nog beleidsaanpassingen kunnen plaatsvinden door wisselingen in de lokale regering, is het vooral slecht nieuws voor zwakkere concurrenten die moeite zullen hebben om zich aan te passen aan dergelijke strenge regelgeving. Airbnb is globaal actief en de grootste en kan andere markten zoeken, vooral in Azië. Iets dat het ook al heeft aangegeven als groeigebied.

Het aandeel: Olympische Spelen

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.