Navigation

Akzo: nog steeds wachten - wel na cijfers op watch positive gezet

Het aandeel Akzo Nobel [Akzo] $AKZA zijn we na de recente cijfers met meer interesse gaan volgen. Voorheen waren we vrij negatief, maar na de cijfers zijn we naar een watch positive gegaan zonder actie te ondernemen.

De cijfers, die door de markt als verdeeld werden beschouwd, vielen naar onze mening positiever uit dan verwacht, wat ons een meer optimistische kijk op de toekomst van Akzo heeft gegeven dan voorheen.

We willen echter opmerken dat 2024 naar onze mening nog steeds een uitdagend jaar kan worden. Maar na 2024 sluiten we niet uit dat, mede door kostenbesparingen, het bedrijf weer de weg naar boven kan vinden, wat ook de koers omhoog kan stuwen.

Momenteel vertoont de prijsactie van het aandeel nog steeds een neerwaartse tot zijwaartse trend. Wel is er enige (zwakke) bodemvorming zichtbaar. We blijven het aandeel, zoals gezegd, op de watchlist houden zonder op dit moment actie te ondernemen. We sluiten echter niet uit dat we op een gegeven moment toch overgaan tot een positieve waardering. En nu wachten we nog steeds af.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.