Navigation

Mag 7: de visie van super belegger Dan Niles op deze aandelen

Dan Niles, founder van Niles Investment Management en een slechte tennisser, heeft een interessante visie over de grote techbedrijven. Natuurlijk heeft hij ook geen glazen bol, maar we zien hem wel als één van de betere beleggers die over het algemeen ook een heldere visie heeft.

Hoewel de verwachtingen voor een renteverlaging door de Fed stegen, werd de zelfgenoegzaamheid van beleggers in alles wat met AI te maken heeft weerspiegeld in de "gewelddadige" rotatie binnen de markt op donderdag. Aandelen zoals NVIDIA daalde terwijl de Russell 2000 sterk steeg.

De visie van Dan Niles over de Mag7

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd