Navigation

Dagafsluiting SCE Trader

Hierbij zijn we aan het einde van deze dag. Focuspunten voor de volgende sessie:

  • De steeds meer gespannen situatie in de Rode Zee gaat mogelijk toch een factor worden.
  • Zoals nu ingeschat zal de stemming met betrekking tot risico-activa neutraal kunnen zijn voor de handel van morgen.
  • Bij crypto is het mogelijk dat de grootste verkoopdruk na de introductie van ETF's voorbij is. Hoewel onvoorspelbaar zou dit misschien inhouden dat er ook weer wat geleidelijke vraag komt.
  • De olieprijs lijkt nog steeds een extra premie in te bouwen.
  • De meeste bedrijfsresultaten zijn geen verrassing en met de bankresultaten grotendeels achter de rug gaan we op weg naar onder meer de cijfers van vele techbedrijven.
  • Opvallend is dat de ECB-leden steeds voorzichtiger praten over renteverhogingen. De wind in de zeilen van rente kan daarmee tijdelijk stilvallen voor aandelen.
  • De markten tonen taaiheid en negeren veel slecht nieuws. Als dat zo blijft, kan het heel goed mogelijk zijn dat winsten nog iets verder worden opgebouwd. Dat moet worden bekeken.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.