Navigation

Bedrijfsresultaten: selectie Wall Street - toevoeging ASML en SAP

Volgende week staan er belangrijke resultaten op de agenda in de VS. Hieronder hebben we een aantal alvast op een rijtje gezet. Ook is de verwachting van ASML en SAP opgenomen in deze lijst.

Johnson & Johnson
Johnson & Johnson zal dinsdag rapporteren. Analisten schatten inkomsten van $20,99 miljard, een daling van 11,5% YoY. De winst per aandeel wordt verwacht op $2,27, een daling van 3,50% YoY.

Procter & Gamble
Procter & Gamble zal dinsdag rapporteren. Analisten schatten inkomsten van $21,62 miljard, een stijging van 4% YoY. De winst per aandeel wordt verwacht op $1,70, een stijging van 7% YoY.

Netflix
Netflix is dinsdag aan de beurt. Analisten schatten inkomsten van $8,71 miljard, een stijging van 11% YoY. De winst per aandeel wordt geschat op $2,21, een stijging van 1.741% YoY.

Verizon:
Verizon zal ook dinsdag rapporteren. Wall Street analisten voorzien inkomsten van $34,58 miljard, een daling van 2% YoY. De winst per aandeel wordt verwacht op $1,08, een daling van 9% YoY.

Texas Instruments
Texas Instruments is de volgende die op dinsdag de cijfers zal vrijgeven. Analisten schatten inkomsten van $4,12 miljard, een daling van 12% YoY. De winst per aandeel wordt verwacht op $1,46, een daling van 31% YoY.

Tesla
Tesla zal woensdag met de cijfers komen. Er wordt geschat dat de inkomsten $25,51 miljard bedragen, een stijging van 5% YoY. De winst per aandeel wordt geschat op $0,74, een daling van 38% YoY.

ASML Holding
ASML zal ook woensdag rapporteren. Analisten schatten inkomsten van $7,57 miljard, een stijging van 15% YoY. De winst per aandeel wordt gezien op $5,27, een stijging van 12% YoY.

SAP
SAP is ook woensdag aan de beurt. Analisten voorzien inkomsten van $9,18 miljard, een stijging van 7% YoY. De winst per aandeel wordt verwacht op $1,74, een stijging van 70% YoY.

ServiceNow
ServiceNow rapporteert op woensdag. Analisten schatten inkomsten van $2,40 miljard, een stijging van 24% YoY. De winst per aandeel wordt verwacht op $2,78, een stijging van 22% YoY.

IBM
IBM zal woensdag rapporteren. Analisten schatten inkomsten van $17,23 miljard, een stijging van 3% YoY. De winst per aandeel wordt gezien op $3,76, een stijging van 4,5% YoY.

Visa
Visa zal donderdag rapporteren. Analisten schatten inkomsten van $8,53 miljard, een stijging van 7,5% YoY. De winst per aandeel wordt verwacht op $2,34, een stijging van 7% YoY.

Intel
Intel geeft donderdag de cijfers vrij. Analisten schatten inkomsten van $15,15 miljard, een stijging van 8% YoY bij een winst per aandeel die geschat wordt op $0,45, een stijging van 350% YoY.

Comcast
Comcast zal donderdag rapporteren. Analisten schatten inkomsten van $30,49 miljard, een daling van 1% YoY. De winst per aandeel wordt verwacht op $0,79, een daling van 4% YoY.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.