Navigation

Dagafsluiting SCE Trader

Let op: de ontwikkelingen rond de FOMC-meeting van de Fed vanavond worden morgen voorbeurs behandeld in onze feed. Wel plaatsen we mogelijk een aantal korte berichten op X (Twitter) om dan morgen weer onze visie te geven voordat de beurzen openen.

  • De richting van de markten zal morgen grotendeels bepaald worden door de Fed.
  • De kans is aanwezig dat er nog een dag zal zijn waarop technologie wordt verkocht in de aanloop naar cijfers van andere techreuzen die morgen cijfers vrijgeven in de VS.
  • De cijfers van Shell gaan de toon bepalen bij de olieaandelen. Of de markt tevreden is, is afwachten gezien de matige cijfers in het laatste kwartaal die tot nu toe zijn uitgekomen. Het aandeel is onlangs weer iets aantrekken en we blijven op een stijging zitten. Wel is er een duidelijke weerstand op iets hogere niveaus.
  • In Amsterdam kunnen de cijfers van ING invloed hebben. Het aandeel is eigenlijk goedkoop, maar blijft nog steeds in een range.
  • Als ook op donderdag er wederom vraag is naar aandelen in de vastgoedsector, zou dat het signaal versterken van een bodem vanwege de kans van een verdere renteverlaging.
  • Mede afhankelijk van de beslissing van de Fed sluiten wij het niet uit dat de Europese obligatiemarkten de vriendelijke toon voortzetten.
  • Goud is weer bezig met een nieuwe poging om uit te breken naar boven.
  • Bij crypto kijken we vooral of de huidige niveaus misschien dan toch al support zijn. Daar mag overigens wel enige twijfel over zijn voor de zeer korte termijn.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.