Navigation

Amazon: vanaf vandaag onderdeel van de Dow Jones

Vanaf vanaf vandaag is Amazon $AMZN onderdeel van de Dow Jones $DJI (zie ook dit bericht). We zijn positief over het bedrijf, maar twijfelen of de koers op korte termijn zal stijgen. Een correctie tot ongeveer $150 is mogelijk. We hopen op een dip om onze positie te vergroten, omdat we op de lange termijn een hogere koers verwachten.

De toevoeging tot de Dow Jones kan een kleine positieve invloed hebben door vraag van indexfondsen en heeft ook psychologisch gezien waarde vanwege zijn status. Het aandeel loopt echter in een "oude" weerstand op de zeer kort termijn op de charts.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.