Navigation

Herhaling: Amazon: lanceert nieuwe sectie met goedkope producten uit China

[Dit bericht is op donderdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Amazon $AMZ heeft aangekondigd een nieuwe sectie op hun platform te lanceren die zich richt op goedkope producten die rechtstreeks uit China worden verzonden. Deze nieuwe markt zal een breed scala aan onmerkbare mode, huishoudelijke artikelen en dagelijkse benodigdheden aanbieden met een levertijd van 9-11 dagen.

Deze zomer begint Amazon met het inschrijven van Chinese verkopers en zal tegen de herfst beginnen met het accepteren van voorraden. Verkopers hebben de mogelijkheid om hun prijzen zelf vast te stellen en nieuwe producten uit te proberen.

Een woordvoerder van Amazon verklaarde: "We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om met onze verkooppartners samen te werken om onze klanten te verrassen met een grotere selectie, lagere prijzen en meer gemak."

Stijgende trend aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.