Navigation

AMD: knalt naar boven - reeds vanaf 70,1 dollar op up - broker upgrades

De koers van AMD $AMD is op dinsdag bijna 8% gestegen bij hoge volumes. Momenteel overwegen we onze positie te vergroten. We hebben hier reeds aandacht aan besteed en onze motivatie uitgelegd.

Daarin zijn we ingegaan op de kans dat dit soort aandelen en bedrijven een nog grotere en nieuwe rol gaan vervullen, hoewel altijd correcties mogelijk zijn, zoals eerder waargenomen in zogenoemde evoluerende havens.

Wij zijn in januari 2023 ingestapt in $AMD op $70,1 dollar. De positie is vervolgens in de winst iets verminderd en er is een stop-loss ingelegd op ons initiële investeringsniveau zodat er een free ride is gecreëerd.

De reden voor de rally vandaag komt doordat verschillende brokers upgrades hebben gegeven, waarschijnlijk gebaseerd op de fluister guidance van het bedrijf in de aanloop naar de cijfers.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.