Navigation

AMD: nu onder druk - de wapenfeiten - op weg naar de 1 biljoen club

AMD $AMD blijft op korte termijn gevoelig voor mogelijke verdere dalingen, maar de vooruitzichten blijven sterk. Nadat we voor het eerst zijn ingestapt op 70,1 dollar, verwachten we een aanhoudende stijging qua lange trend.

In het ergste geval kan het aandeel volgens ons terugvallen naar 130 dollar, de onderkant van het huidige trendkanaal. Dit zou betekenen dat onze stop-loss op 150 dollar wordt geraakt. Als het aandeel daar definitief onder komt, trekken we ons tijdelijk terug.

Als dit gebeurt, stappen we waarschijnlijk snel weer in, omdat de lange termijn trend opwaarts blijft. De ontwikkelingen bij AMD zijn ronduit positief. Voor meer informatie over andere ontwikkelingen bij AMD is onze database raadplegen.

AMD staat bekend als een belangrijke speler in de halfgeleiderindustrie en biedt geavanceerde computeroplossingen met zijn CPU- en GPU-technologieën. Naarmate de behoefte aan geavanceerde computerfaciliteiten in verschillende sectoren groeit, met name in AI en data-analyse, is het productassortiment van AMD uitstekend ontworpen om aan deze veranderende eisen te voldoen. Hierdoor is het bedrijf goed gepositioneerd om de concurrentiedruk in de markt het hoofd te bieden.

Productassortiment en de 1 biljoen club

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.