Navigation

AMD: Sony kiest voor PlayStation 6 hardware van AMD - niet Intel - media

Sony heeft volgens Reuters gekozen voor de hardware van AMD $AMD in de toekomstige PlayStation 6 in plaats van Intel $INTC. Deze beslissing kwam na een intensieve concurrentie tussen AMD en Intel, waarbij andere leveranciers zoals Broadcom eerder werden uitgesloten.

Het aandeel Intel

Intel kampt momenteel met aanzienlijke uitdagingen, waaronder een technologische achterstand in de AI-chipmarkt, verliezen van $7 miljard in de chipafdeling en recente ontslagen van 15.000 medewerkers. We doen momenteel niks met het aandeel.

Bovendien is het binnenhalen van Amazon als klant, zoals enkele dagen geleden bekend werd, niet meteen een signaal dat dit betekent dat het bedrijf weer op het juiste spoor zit. Het bedrijf is nog lang niet "over the hill".

Het aandeel AMD

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.