Navigation

American Express: iets lager na cijfers

American Express $AXP heeft vrijdag de vooruitzichten voor het gehele boekjaar verhoogd, ondanks een tegenvallende omzet in het tweede kwartaal. Hoewel de koers nu iets lager ligt, zijn de betere financiële resultaten een positief teken. Als we de aandelen zouden hebben, zouden we deze vasthouden.

Ondanks de teleurstelling over de omzet, zijn de hogere winstcijfers en de positieve vooruitzichten voor de winst per aandeel bemoedigend voor de toekomst van American Express.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.