Navigation

AMG: velen zijn te positief over aandeel - wachten op nieuwe winstwaarschuwing

AMG: velen zijn te positief over aandeel - wachten op nieuwe winstwaarschuwing

De laatste tijd lees je weer dat er analisten en influencers zijn die roepen dat aandelen zoals AMG $AMG koopwaardig zijn. Uiteindelijk krijgen deze ooit gelijk maar het promoten van het aandeel geeft ook aan dat ze de cyclus van lithium over het hoofd zien.

Op de kortere termijn blijven wij voorzichtig. Zoals uit de chart van Bloomberg blijkt, ligt lithium nog steeds onder druk en dat kan ook op bijvoorbeeld aandelen zoals AMG een negatieve invloed hebben. We rekenen op een nieuwe winstwaarschuwing bij AMG.

Zoals ook al vaker geschreven, is de markt nog steeds te positief over een herstel op de korte termijn. Zie ook onze database.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.