Navigation

Prosus: PayU verkoop activiteiten buiten India

PayU, een dochterbedrijf van Prosus $PRX, heeft zijn activiteiten buiten India verkocht aan Rapyd voor 610 miljoen dollar. Met deze verkoop kan PayU zich richten op groei in de Indiase fintechsector waar het al betalingsdiensten aan meer dan 450.000 klanten biedt.

[De koers van Prosus reageert niet op het nieuws. Wij zien Prosus overigens als een koopwaardig aandeel. In de toekomst kan er rekening mee worden gehouden dat het bedrijf aanzienlijk gaat profiteren van de groei in India. Wat betreft het betalings- en fintech-segment van Prosus. Deze behaalde een jaarlijkse omzetstijging van 52% naar 903 miljoen dollar, wat de groeipotentie van de sector benadrukt. ]

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.