Navigation

AEX: blijft moeite met echte doorbraak hebben

Op woensdag is het de AEX weer niet gelukt om echt uit te breken. Onlangs werden de signalen iets beter, maar opnieuw speelt het "lot" een rol. Misschien zou een correctie tot ongeveer 740 helemaal niet zo slecht zijn.

ASML en ook andere zwaargewichten kunnen daarbij een rol spelen. Bij ASML is de koers al aanzienlijk gecorrigeerd, maar bij de huidige stemming zou een verdere dip zelfs mogelijk kunnen zijn. Op zich zou dat weer nieuwe kansen geven in de toekomst.

Waar we wel benieuwd naar zijn is wat er gebeurt als China plotseling wel met 'dat grote stimuleringsplan' komt waar de markt al dagen op wacht.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.