Navigation

Ebusco: blijft goed liggen - onzekerheid blijft

De koers van Ebusco $EBUS blijft na de cijfers redelijk goed liggen met een beperkt verlies van minder dan 1%. De cijfers toonden zwakte, niet door het product zelf, maar door de toeleveringsketens en een gebrek aan personeel.

Toch denken we dat de vooruitzichten nog steeds neerwaarts kunnen worden herzien in de toekomst, zelfs als de toeleveringsketen iets zal herstellen.

Ebusco gaat nog steeds uit van een te rooskleurig scenario en de kans dat dit werkelijkheid wordt is klein.

We wachten af. We hadden ook gehoopt dat het bedrijf zijn vooruitzichten aanzienlijk zou verlagen waardoor toekomstige mededelingen dan kunnen meevallen. En dat is nu maar de vraag. Er is dus nog geen reden om in te stappen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.