Navigation

Wall Street: slipt naar beneden - weer verkopen op eerdere stijging

Wall Street: slipt naar beneden - weer verkopen op eerdere stijging

Nadat Wall Street iets beter startte, hebben we wederom een intraday reversal gezien. De koersen staan momenteel onder druk. De bewegingen op Amerika vinden plaats nadat de producentenprijzen hoger uitvielen dan verwacht. Deze data werden in eerste instantie weggewuifd, maar lijken nu toch invloed op de handel te hebben. In ieder geval wordt het gezien als een excuus. Nu is het afwachten in hoeverre deze ronde winstnemingen zich gaat voortzetten.

In ieder geval zal het ook effect op Europa kunnen hebben wat sowieso al een lethargische dag heeft. Het huidige beeld blijft passen in de jojo waar we het de laatste tijd over hebben. Namelijk dat zodra koersen stijgen ze toch wel vaak in een ronde van winstnemingen lopen.

Eén van de aandelen die vandaag lager noteert is Nvidia. Dit na een rapport waarin wordt gesuggereerd door een insider-analyst dat de verkoop van een bepaalde chip tegenvalt (zie eerdere berichtgeving) en tevens zou er een concurrerend platform worden opgericht door Qualcomm, Google en Intel.

Hoewel we de trend nog altijd opwaarts zien, zijn we ook van mening dat op dit moment de handel nog steeds troebel is zoals we de laatste tijd melden.

Eigenlijk zouden we het meest wenselijk vinden als er wel een verdere terugval komt, een soort van correctie, om dan weer op te laden. Maar of dat gebeurt, dat blijft een tweede.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.