Navigation

Ebusco: order Frankfurt Airport - verandert de situatie niet

Ebusco $UBUS heeft een opdracht ontvangen van Frankfurt Airport voor de levering van elektrische bussen. Dit is op zich goed nieuws. Maar zoals eerder gemeld heeft Ebusco te maken met een tekort aan onderdelen en personeel.

Het bedrijf gaat opdrachten uitbesteden wat ten koste gaat van de marge. Tevens zou er nog eens gekeken moeten worden naar de outlook voor de langere termijn die ons inziens niet haalbaar is. We volgen het aandeel met interesse, maar er is geen reden om nu wat te doen.

Het raamwerkcontract voor de komende twee jaar dat werd ondertekend betreft de levering van 4 Ebusco 3.0 12-meter bussen en een optie op nog vier bussen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.