Navigation

TKH onderuit na de cijfers - visie

Het aandeel TKH $TKH ondergaat een aanzienlijke neerwaartse beweging na de aankondiging van een teleurstellende vooruitzicht en zwakke cijfers. De positieve beoordeling lijkt momenteel te wankelen en de eerder behaalde winst gaat verloren.

Desondanks handhaven we onze positie in anticipatie van een mogelijke stijging in de toekomst. De daling wordt vandaag versterkt door een gebrek aan liquiditeit op lokale markten.

Hoewel de waarde van het aandeel afneemt moet worden opgemerkt dat het niet per se als duur kan worden beschouwd. Daarnaast heeft het aantrekkelijke dividend onze aandacht. TKH blijft ook een interessante overnamekandidaat.

Hoewel we momenteel voorzichtig zijn, de prijsactie slecht is, sluiten we niet uit dat we in de komende periode onze positie vergroten als het momentum verbetert.

Voor nu lijken er echter nog meer uitdagingen en druk op de koers in het verschiet te liggen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.