Navigation

Chips: trachten iets te herstellen - nog geen duidelijk signaal van bodem

Chipaandelen trachten iets te herstellen, maar dit is nog steeds onzeker op basis van prijs gedreven actie en marktstemming. Sowieso geldt dat de aandelen ASMI en BESI genoteerd in Amsterdam net zijn begonnen aan een correctie.

ASML heeft al wel een aanzienlijke daling vertoond en ligt er qua prijsactie minder goed voor. Een daling naar 550 euro zou mogelijk kunnen zijn. Rond dat niveau ligt mogelijk een  accumulatieniveau, wat inhoudt dat we mogelijk nog een keer extra gaan instappen rond dat niveau.

Voor nu geldt nog steeds dat we niet bijkopen en posities hebben gereduceerd. Dat geldt niet alleen voor chips, maar ook voor de meeste andere techaandelen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.