Navigation

Aandelen Amsterdam: een lijstje van gegadigden voor een winstwaarschuwing

Aandelen Amsterdam: een lijstje van gegadigden voor een winstwaarschuwing
pro

Na de enorme winstverschuiving van Alfen is het tijd voor een lijstje van bedrijven die ook met een tempering van de verwachtingen kunnen komen op de Amsterdamse beurs.

Wel vinden we dat de winstwaarschuwing van Alfen meer is dan een gewone winstwaarschuwing. Al langer hebben we twijfels over hoe de boekhouding wordt gevoerd en denken dat er meer aan de hand is.

Er zijn ook bedrijven die wel een goede boekhouding voeren en zich aan de regels houden. Maar ook deze bedrijven kunnen natuurlijk nog met tegenvallende cijfers komen.

We zetten een aantal bedrijven op een rijtje en gaan er mogelijk de komende tijd verder hier op in. De meesten van dit lijstje hebben we trouwens al eerder over geschreven dat ze waarschijnlijk hun verwachtingen nog een keer gaan verlagen. De lijst is nooit compleet en we kunnen er ook volledig naast zitten.

De lijst van gegadigden voor een winstwaarschuwing

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.