Navigation

Crypto: ANKR CEO en CTO op NVIDIA GTC24-conferentie - extra tranche inleggen

Crypto: ANKR CEO en CTO op NVIDIA GTC24-conferentie - extra tranche inleggen
pro

De ANKR-token maakt momenteel een sterke opmars door. Nadat we eerder vandaag al aandacht hebben besteed aan de token, blijkt dat zowel de CEO van Anker, Chandler Song, als de CTO Stanley Wu de NVIDIA GTC24-conferentie zullen bijwonen. Song en Wu gaan deelnemen aan de NVIDIA GTC 24-conferentie om GPU-cloudservices te presenteren in samenwerking met Dell.

Hoewel dit nieuws positief is, moeten we wel benadrukken dat het ook enigszins hype kan zijn en het onduidelijk is wat de uitkomst zal zijn. Desondanks zien we een positieve stemming rondom de munt, en het is mogelijk dat er veelbelovend nieuws uit de conferentie komt.

Daarom hebben we besloten om nog een extra investering in het ANKR-token te doen. We zijn eerder op 4 maart met een eerste tranche ingestapt en doen nu een tweede. Zie ook onze eerdere berichten.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.