Navigation

Traders: de lessen van Anthony Crudele

Ik heb de laatste tijd veel ego onder handelaren opgemerkt. Wie de beste is, wie wat heeft, wie dit deed... wie kan het schelen? In mijn vroege handelsjaren heeft mijn ego me bijna geruïneerd en mijn carrière verwoest.

Op 30-jarige leeftijd, met een rekening van een miljoen dollar en meerdere stoelen bij de CME, had ik kunnen stoppen met fulltime handelen, het meeste kunnen investeren en een kleine daghandelsrekening kunnen aanhouden, kijkend naar semi-pensioen in mijn dertiger jaren. In plaats daarvan probeerde ik de Joneses bij te houden, met drie huizen, meerdere auto's en agressief handelen voor meer. Het was niet genoeg voor mij; ik wilde de beste zijn.

Na een kleine terugval en rustige markten bevond ik me in een slechte situatie, ook al verloor ik geen geld, ik verdiende veel minder. Ik had huur bij CBOT, klerken, een Bloomberg-terminal en een dure levensstijl.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.