Navigation

Aperam: voorzichtige signalen bodemvorming

Het aandeel Aperam (APAM) is binnen de Bel20 één van de winnaars met een plus van 2,6%. Op basis van prijs gedreven actie begint het koerspatroon steeds aantrekkelijker te worden. Momenteel zitten we neutraal, maar puur op de koersvorming zouden we al wel een 'gokje' wagen.

Op basis van fundamentals verwachten we nog een keer een winsttempering van het bedrijf. Mocht het huidige koerspatroon echter aanhouden, dan kan dit een signaal zijn dat er daadwerkelijk een bodem is bereikt in Aperam. Dat zou dan inhouden dat de risk/reward naar opwaarts gaat.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.