Navigation

TSMC: Apple plaatst extra orders voor A18 - de aandelen

TSMC: Apple plaatst extra orders voor A18 - de aandelen
pro

Apple heeft extra orders geplaatst bij TSMC voor A18-smartphonechips, bedoeld voor een productie van 90-100 miljoen iPhone 16-serie, volgens mediaberichten die anonieme bronnen uit de toeleveringsketen citeren.

De iPhone 16 zal ook verbeterde camera- en geheugenspecificaties hebben. De A18 zal worden gemaakt op TSMC's N3E-proces en heeft een krachtigere neurale engine dan de M4, zeggen de media.

Apple zal ook de specificaties van de onboard DRAM-geheugenchip upgraden van 6GB naar 8GB, omdat AI meer geheugen vereist, meldt een ander rapport.

Het aandeel TSMC

Voor TSMC $TSMC betekent de extra orders van Apple voor de A18-chips een aanzienlijke omzetstijging, wat hun positie als de belangrijkste leverancier voor Apple's geavanceerde chips versterkt.

Wij verwachten een opwaartse trend voor TSMC en blijven positief over hun groeipotentieel. Eerder vandaag meldden we dat TSMC waarschijnlijk haar kapitaaluitgaven gaat verhogen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.