Navigation

Apple: overweegt Google Gemini om iPhone AI te laten aandrijven - Bloomberg

Apple: overweegt Google Gemini om iPhone AI te laten aandrijven - Bloomberg
pro

Apple $AAPL onderhandelt momenteel om de Google Gemini kunstmatige intelligentie-engine in de iPhone te integreren, volgens ingewijden met kennis van de situatie. Dit zou kunnen leiden tot een baanbrekende overeenkomst die de AI-industrie op zijn kop zou zetten.

Opvallende move

Dit exclusieve nieuws, gerapporteerd door Bloomberg, suggereert dat Apple nog steeds op zoek is naar zijn "nieuwe identiteit" en zichzelf opnieuw aan het uitvinden is.

Het bedrijf heeft recentelijk te maken gehad met verschillende tegenslagen, zoals eerder gemeld, en al geruime tijd hebben we rapporten uit China gezien van vooraanstaande insider-analisten die weinig goeds voorspelden voor Apple en zijn iPhone.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.