Navigation

Apple & Meta: bespreken AI-samenwerking - The Wall Street Journal

Apple & Meta: bespreken AI-samenwerking - The Wall Street Journal
pro

The Wall Street Journal schrijft dat Apple en Meta gesprekken hebben gevoerd over het integreren van Meta's generatieve AI-model in Apple Intelligence. Apple, een laatkomer op het gebied van generatieve AI, zoekt partners voor complexere taken.

Tijdens de Worldwide Developers Conference kondigde Apple OpenAI's ChatGPT aan als zijn eerste AI-partner, waarbij ook Google’s Gemini in overweging wordt genomen. Gesprekken met AI-startups Anthropic en Perplexity zijn ook aan de gang. Apple-gebruikers kunnen dan kiezen uit verschillende AI-modellen.

De aandelen

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.