Navigation

Apple: 10 september grootste product-lanceringen van het jaar - robots - het aandeel

Apple: 10 september grootste product-lanceringen van het jaar - robots - het aandeel
pro

Apple $AAPL onthult op 10 september 2024 zijn nieuwste producten. Daarnaast onderzoekt Apple robotica als hun volgende grote innovatie, met projecten zoals huishoudrobots. (Zie ook dit artikel.)

Ondanks recente uitdagingen blijft het aandeel sterk, mede door een groot aandeleninkoopprogramma. De kans dat we weer wat te gaan doen met het aandeel Apple is met de dag aan het toenemen.

De dag 10 september

Apple $AAPL is van plan om op 10 september 2024 zijn grootste product-lanceringen van het jaar te houden. Tijdens dit evenement zal het bedrijf de nieuwste iPhones, Apple Watches en AirPods onthullen, volgens bronnen die bekend zijn met de situatie.

Na de onthulling liggen de nieuwe iPhones naar verwachting op 20 september in de winkels, wat in lijn is met de gebruikelijke strategie van Apple in de afgelopen jaren. Daarnaast is het bedrijf ook bezig met het intensief testen van nieuwe Mac-modellen met M4-processors.

En dan robotics: ' The Next Big Thing'

Apple onderzoekt momenteel de ontwikkeling van robotica als onderdeel van een bredere strategie om verder te gaan dan de iPhone en zich verder te vestigen in de technologie-industrie.

Deze initiatieven omvatten de creatie van verschillende robotische apparaten, variërend van huishoudrobots die dagelijkse taken kunnen uitvoeren tot geavanceerdere humanoïde robots die gebruikers in hun huis kunnen volgen.

Eén van de projecten die Apple op korte termijn ontwikkelt, is een tafelapparaat met een robotarm, dat virtuele communicatie zou kunnen verbeteren door menselijke gebaren na te bootsen, zoals knikken of het schudden van het hoofd tijdens FaceTime-gesprekken. Dit apparaat bevindt zich echter nog in een experimentele fase, aangezien het binnen het leiderschap van Apple nog niet volledige steun heeft gekregen.

De robotica-projecten benadrukken Apple's toewijding om technologie dieper in het dagelijks leven te integreren, hoewel belangrijke vooruitgang op dit gebied mogelijk nog jaren op zich laten wachten.

Het lijkt ook een poging van Apple te zijn om 'The Next Big Thing' te vinden na de iPhone, vooral nu het bedrijf zijn productaanbod wil uitbreiden te midden van toenemende concurrentie en marktsaturatie​.

Het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.